modification by CASKP Stage II już wkrótce z nową jednostką
wczoraj zostawiłem swoją octavie u Wojtka odbiór w czwartek. Zabudowa bagażnika bedzie obok koła pod plexą, panele drzwiowe i słupki. foty mysle że będą w piątek no i ciekaw jestem jak ten Xtant zgra sie z Elate
autko odebrałem wczoraj o 24 00 i już gra :wink: co do fotek to niedługo ukażą sie na stronie bo nie wziąłem aparatu :evil: Musze przyznać że Bariera Dźwięku to super firma. bardzo profesjonalna, pełen profesjonalizm i kultura naprawde polecam.
[ Dodano: Czw 12 Lip, 07 13:27 ]
no i foty są już na stronce
ja jak wroce do polski to tez bede rzezbil z moja wiec przyda sie galeria z instalacjami
taki maly OT do nexusa : za tydzien sie odezwe juz z konkretami ! mam nadzieje ze jeszcze to masz dla mnie !
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
hehehe widzialem dobre tylko wlasnie trzeba miec kase
co to za sound stream taka fajna obudowa
ja dopiero zaczne rzezbic we wrzesniu bo wtedy wracam zza granicy wiec dopiero wtedy wlepie jak wyszlo ale planowanie na okraglo co i jak rozwiazac
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Te nowe wzmaki Soundstream nie robią już takiego wrażenia jak te z poprzednich serii. Oczywiście mam na myśli wrażenie wizualne, bo grają zapewne wyśmienicie.
Ja ze swojego VanGogh'a jestem bardzo zadowolony.
Komentarz